MMA-TRANSILVANIA-CLUJ-NAPOCA---MUAY-THAI-ROMANIA

MMA TRANSILVANIA CLUJ-NAPOCA

Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca a fost înființat în anul 2010 de către Haidu Sebastian Ioan. Dupa o cariera de 19 ani de sportiv de performanta, incepand cu anul 1990, in care a reusit sa obtină multiple titluri de Campion National, International, European si Mondial de Karate, Sebastian Haidu a primit cea mai inalta distinctie oferita unui sportiv din Romania, cea de MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI, oferita de Ministerul Tineretului si Sportului.

Din anul 2022 MMA Transilvania a deschis Secția de Muaythai. WBC Muaythai este cea mai mare oportunitate pe care iubitorii de Muaythai din România o au pentru a participa la competițiile de talie mondială. Ne-am propus să ajungem în cel mai scut timp la evenimentele globale organizate de WBC Amateur Muaythai iar ăn anul 2023 am participat cu 3 sportivi și am reușit să obținem o medalie de bronz la WBC Muaythai World Festival 2023 desfășurat la Veneția.

Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca nu se adreseaza doar sportivilor de performanta, dimpotriva, 80% dintre cei care sunt membri in clubul MMA Transilvania sunt persoane care vor sa faca miscare sau activitati pentru intretinere personala. Multe persoane vor sa se deconecteze de problemele cotidiene, sa scape de stres prin sedintele de arte martiale.

Copiii au nevoie sa-si consume energia intr-un colectiv organizat, unde invata ce inseamna spiritul competitional. Fetele pot sa invete tehnici de autoaparare si sa obtina incredere in propriile persoane.

Daca te regasesti intr-unul dintre grupurile descrise, TE ASTEPTAM si pe tine la antrenamentele clubului MMA Transilvania!

Profile Pic
WBC MUAY THAI