Clubul Sportiv K1 Galati

Clubul Sportiv K1 Galati

Clubul Sportiv K1 Galati a fost infiintat in anul 2004 si se focalizeaza cu precadere pe sporturile de contact ,Kickbox si Muay Thai. Avand multiple  medalii de aur castigate pe plan national si international, clubul K1 Galati demonstreaza capacitatea de a se adresa atat sportivilor profesionisti cat si celor amatori. Performantele clubului sportiv K1 Galati se bazeaza pe abilitatea de formare a celor la inceput de drum, pe flexbilitatea in organizarea a antrenamentelor pentru amatori si, nu in ultimul rand, pe disciplina si rigurozitatea necesara sportivilor profesionisti.
Staff :
Antrenor si presedinte :
Danut Decianu – Multiplu campion national la kickboxing si Campion mondial la kickboxing profesionisti in versiunea WKN, cu o rata de victorie de 94% in meciurile disputate din care 50 % castigate prin KO
INSTRUCTORI :
Decianu George – Dublu campion national la kickboxing, cu o rata de victorie de 93 % in meciurile disputate din care 30 % castigate prin KO.
Dumitrache Rares Mihai – Campion pe Catalunya ( Spania ) la Muay Thai , cu o rata de victorie de 85% in meciurile disputate din care 40% castigate prin KO .
Iosif Cosmin -Dublu campion national la kickboxing, cu o rata de victorie de 80 % in meciurile disputate din care 20 % castigate prin KO.
Profile Pic
WBC MUAY THAI